top of page
Zoeken
  • Nick De Smet | kinesist Physiofit

NUANCE CORONA

Bijgewerkt op: 20 okt. 2021


Ik zag net een mooie tabel van de hollandse sterftegevallen die me de moeite waard was om te delen. Een vergrijzing van de bevolking gepaard gaande met besparingen op het zorgpersoneel zorgen dat elk jaar de ziekenhuizen volliggen. Dat de intensivecare capaciteit is gereduceerd en elk jaar opnieuw 2 piekmomenten moet doormaken is triest, maar dit is een politieke keuze. Geneesmiddelen werden in de plek goedkoper gemaakt door Maggie De Block.

Dat het hele coronagegeven een gevoelig onderwerp lijkt bij velen, zorgt dat weinig mensen zich willen verdiepen in deze materie, laat staan zich hierover durven uitspreken. Misschien moeten we onze visie meer baseren op cijfers.


Gezondheid is iets prachtigs waar de essentie centraal staat en dat is namelijk voldoende bewegen, een gevarieerd dieet, slaapkwaliteit, stresscoping, sociaal contact en nog zoveel andere mooie dingen.

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Revalidatie na een pols- of handoperatie? Heb jij recent een pols- of handoperatie ondergaan en vraag jij je af hoe deze revalidatie verloopt? Dan kan je bij het Physiofit-team terecht voor een behand

Eat, sleep, squat repeat! Er zijn talloze voordelen verbonden aan het uitvoeren van een squat! Een eerste voordeel van squatten is dat je je spieren van je heup (hamstrings en quadriceps), kuiten en

bottom of page