top of page
Zoeken
  • Nick De Smet | kinesist Physiofit

Hoe verhelp je een frozen shoulder ?

Een frozen shoulder is een schouderaandoening gekenmerkt door pijn met progressieve bewegingsbeperking. Door de verstijving van het schoudergewricht merk je klachten tijdens het bewegen, later kan dit ook in rust pijn veroorzaken.


De oorzaak is een ontsteking van het gewrichtskapsel in de schouder. Een frozen shoulder kan vanzelf overgaan en kan tot 1 jaar duren. Door kinesitherapie te volgen bij PHYSIOFIT, uw kinesist in Lier versnellen we de prognose. Het herstel wordt bevorderd aan de hand van manuele technieken en oefentherapie.


Contacteer ons telefonisch op het nummer 04 85 83 08 76 om een afspraak te maken of indien u vragen hebt omtrent de gestelde diagnose.


MAAK EEN AFSPRAAK | physiofit kine Lier (physio-fit.be)


physiofit

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Revalidatie na een pols- of handoperatie? Heb jij recent een pols- of handoperatie ondergaan en vraag jij je af hoe deze revalidatie verloopt? Dan kan je bij het Physiofit-team terecht voor een behand

Eat, sleep, squat repeat! Er zijn talloze voordelen verbonden aan het uitvoeren van een squat! Een eerste voordeel van squatten is dat je je spieren van je heup (hamstrings en quadriceps), kuiten en

bottom of page