top of page
Zoeken
  • Nick De Smet | kinesist Physiofit

Kinesitherapie in Lier

Een kinesist in Lier? Wat te verwachten


Met de toenemende vraag naar kinesitherapie probeert Physiofit kinesitherapie in Lier u op een professionele manier verder te helpen. Bij physiofit werken we multidisciplinair en het contact tussen kinesist-arts-psycholoog-coach-diëtist is hier essentieel om de juiste behandeltechnieken toe te passen en af te stemmen.


Bij Physiofit in Lier werken we met de nieuwste kinesitherapie-inzichten om lichamelijke letsels en postoperatieve revalidaties te begeleiden. Manuele therapie in de brede zin van het woord passen we toe in de acute fase van letsels om beperkingen te verhelpen.


Meer en meer gaan we in de geneeskunde holistischer te werk, het lichaam is namelijk meer dan het fysieke. Voedingstherapie en orthomoleculaire therapie integreren we maar al te graag om de impact van voeding in jouw probleem mee te nemen in onze analyse.


We helpen jou maar al te graag verder,


Physiofit

uw kinesist in Lier

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Revalidatie na een pols- of handoperatie? Heb jij recent een pols- of handoperatie ondergaan en vraag jij je af hoe deze revalidatie verloopt? Dan kan je bij het Physiofit-team terecht voor een behand

Eat, sleep, squat repeat! Er zijn talloze voordelen verbonden aan het uitvoeren van een squat! Een eerste voordeel van squatten is dat je je spieren van je heup (hamstrings en quadriceps), kuiten en

bottom of page