top of page
Zoeken
  • Nick De Smet | kinesist Physiofit

Shared decision making bij jouw kine in Lier

Shared decision making! Dit is een belangrijk proces waarbij we jou betrekken in de behandeling die het beste past bij jouw klacht(en), noden en doelen.


Binnen deze aanpak wordt er een goede uitleg aangeboden omtrent wat jouw klacht net inhoudt en wat we hier allemaal aan kunnen doen. Daarnaast vinden we jouw verwachtingen naar ons, als kinesist in Lier, en de revalidatie zeer belangrijk en worden deze uitgebreid bevraagd.


De volgende stap is het bespreken van de verschillende behandelopties met zijn voor- en nadelen waarbij wij ons advies aanbieden en waarbij u aangeeft wat u zelf fijn en minder fijn vindt. Als laatste worden jouw doelen samen besproken en gaan we samen binnen jouw gepersonaliseerde behandeling als team aan de slag!


Heb je een vraag? Contacteer Physiofit kinesitherapie op het nummer 0485830876 of kom eens langs bij ons, jouw kinesist in Lier.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Last van jouw nek? Er zijn tal van oorzaken die jouw nekklachten kunnen veroorzaken. Spieren, ligamenten of kleine gewrichten in de wervelkolom kunnen hieraan bijdragen. De pijn kan gepaard gaan met u

Revalidatie na een pols- of handoperatie? Heb jij recent een pols- of handoperatie ondergaan en vraag jij je af hoe deze revalidatie verloopt? Dan kan je bij het Physiofit-team terecht voor een behand

bottom of page